חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

רוזנבלט ואח' נ' איילון חברה לניהול קופות גמל בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום רחובות
2051-09
4.3.2010
בפני :
נילי קוצר

- נגד -
:
1. גלית רוזנבלט
2. עמיר רוזנבלט

:
1. איילון חברה לניהול קופות גמל בע"מ
2. מבטח סימון-סוכנות לביטוח בע"מ
3. מיטל מזרחי
4. איתן שלומי

החלטה

החלטה

על מנת שהדברים יהיו ברורים, נראה לי וכך דעתי, כי במידה וב"כ התובעים יודיע על הסכמתו להעברת התיק לבית הדין האזורי לעבודה, כבקשת ב"כ הנתבעים 1 ו-4, אין כל מקום לפסיקת הוצאות, כל עוד עמדה זו תינתן בתוך 20 יום מהיום.

החלטה זו הינה מאחר והמחלוקת בין הצדדים הינה עניינית, ואין מקום לחייב בהוצאות כל עוד הצדדים שוקלים עמדתם לפני הגשת בקשות, תגובות ותשובות לתגובות.

במידה וב"כ התובעים יעמוד על עמדתו כי הסמכות העניינית היא בידי בית משפט זה, תוגש בקשה מסודרת כמפורט בפרוטוקול הדיון מטעם הנתבעים 1ו-4 בתוך60 יום מהיום והתגובה מטעם התובעים תינתן בתוך 30 יום מקבלת הנ"ל. תשובת ב"כ הנתבעים 1 ו-4 לתגובת התובעים תינתן תוך 30 יום מקבלת הנ"ל.

לבקשת ב"כ הנתבעות 2 ו-3 רשאי כמובן ב"כ הנתבעות 2 ו-3 להגיב אף הוא לבקשת ב"כ הנתבעים 1 ו-4.

לבקשת הצדדים ומכוח סמכותי לפי סעיף 79ג לחוק בתי המשפט (נוסח משולב) התשמ"ד-1984, החלטתי להעביר את כל הסכסוכים שבין הצדדים, לרבות העניין שבפני, להליך של גישור אצל עו"ד אליעזר פני גיל, ז'בוטינסקי 102 תל אביב.

כל צד רשאי לשלוח למגשר את החלטתי זו.

המגשר ידאג לזמן הצדדים בהקדם.

בהתאם להוראות סעיף 79ג(ה) לחוק – אני מעמידה ההליכים בתיק זה למשך 3 חודשים מהיום.

כל צד רשאי להפסיק את הליך הגישור בכל עת, ולבקש את חידוש ההליכים בבית המשפט, לאחר שהודיע על כך בכתב לבעלי הדין האחרים ולמגשר.

אף המגשר רשאי להפסיק את הליך הגישור, ובמקרה שבחר לעשות כן – יודיע זאת בכתב לבית המשפט, עם העתק לצדדים, ללא כל נימוקים וחוות דעת.

הגיעו הצדדים להסדר גישור – יודיע על כך המגשר לבית המשפט בהקדם האפשרי, עם העתק לצדדים.

רצו הצדדים במתן תוקף של פסק דין להסדר – יצרף אותו המגשר להודעה, ויציין זאת במפורש.

עם הגשת הודעה כאמור, ניתן יהיה להורות על החזרת האגרה, למעט הסכום לפי פרט 34 לתוספת לתקנות בית משפט (אגרות), התשס"ז-2007.

במידה והגישור ייכשל, יישארו ההוראות בהחלטה שניתנה לעיל בעמוד 2 בעינן לעניין מועד הגשת בקשה למחיקה או דחייה על הסף בהעדר סמכות עניינית וכיו"ב, והכל בהתאם למועד ההודעה על כשלון הגישור.

נקבע לקדם משפט נוסף לתאריך 24/11/2010 שעה 10:30, בפני כבוד השופטת שמולביץ.

ניתנה והודעה היום י"ח אדר תש"ע, 04/03/2010 במעמד הנוכחים.

נילי קוצר, סגנית נשיא

הוקלד על ידי: חלי סלומון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>